Taxiresor


För bästa priser: Förbeställ eller lämna en förfrågan på info@ballstataxi.se eller tel 08-28 25 22, och få ditt uppdrag till oss bekräftat direkt eller under dagen.


Fordon
Bällsta taxi har 2 taxibilar, en miljöbil med kapacitet för 3 - 4 personer (beroende av mängd bagage), och en storbil för 6 personer.

Företaget innehar alla erforderliga tillstånd för taxi- och godstrafik, vilket inkluderar avtal med Europark som tillåter oss trafikera på flygplatserna och hamnarna i Stockholm. Detta avtal innebär också en tät kontroll från skattemyndigheterna och även vad gäller miljöförestifter och avtal med kortföretag.
Våra priser är konkurrenskraftiga och ligger strax under genomsnittet, i jämförelse med de flesta taxiföretag i stockholmsområdet. Vi fakturerar till företag om så önskas.Prisexempel
Västerort till Arlanda 485:-(inkl 6% moms). Tillbaka samma sträcka tillkommer förbeställningsavgift, 75:- (inkl 25% moms), varav största delen är miljöavgift till Arlanda.

Klicka på prislistan till höger för större version.Barnbilstol och/eller kudde ordnas vid förbeställning

Bil till förfogande
Utöver vanliga taxiresor, har vi även möjlighet att köra per timme inom Stor-Stockholm, till fast pris enligt överenskommelse. Vi har också fasta priser på körningar utanför Stockholm. Fråga även efter "bil till förfogande" per timme eller per dag!

Betalning
Vi tar emot betalning med kort likaväl som kontant, och fakturerar företag.